Om Tan-Ara Co.AB

Tan-Ara Co.AB arbetar för att hjälpa människor till ett hälsosammare liv genom att erbjuda naturella och hälsosamma produkter. Vi strävar efter att hjälpa människor att vara naturligt friska och våra hälsokostkonsulter hjälper dig gärna med tips och råd för att få en bättre balans mellan kost, motion och vila.

Vi tillhandahåller ett noggrant utvalt sortiment av hälsosamma produkter av hög kvalitet. I vår butik hittar du till exempel naturligt torkad frukt, saffran av hög kvalitet, naturellt ris, färska dadlar och flera olika medicinska växter. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt organiska sortiment med nya produkter.
 

 

Bibi Sajadi - Tan-Ara


Om Bibi Sajadi

Bibi Sajadi är grundare av Vasby Import och Tan-Ara Co. AB. Båda företagen importerar och exporterar ren mat och naturellt odlat ris från Iran för att säljas och exporteras över hela Europa.

Tan-Ara Co. AB grundades av Bibi 2001 och hon har sedan dess byggt upp och utvecklat sin verksamhet. Företaget exporterar och importerar mat från olika EU-länder samt Turkiet och Iran. Idag, som framgångsrik entreprenör har Bibi stor erfarenhet av försäljning och ledarskap.

På grund av hennes stora intresse för att hjälpa människor till ett hälsosammare liv är Bibis mål att vara den största leverantören i Europa av hälsosamma produkter.